|
| Autor |
Wiadomość |
|
gompka
|
Tytuł: leovince evo2 vs. płyta pod silnik Post: sobota, 24 marca 2012, 23:10 |
|
|
|
miałem sobie kiedyś pod małym weesztromem fajną płytę EVOPARTS, czarną... pasowała jak ulał... zachciało mi się jednak wydechu LEO... i tu mam małe kuku, bo się kłócą :-/ ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? potrzebuję płytę pod silnik do małego VStroma '11, która nie ma awersji do akcesoryjnego wydechu od LEOVINCE'a?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Dober
|
Tytuł: Re: leovince evo2 vs. płyta pod silnik Post: wtorek, 27 marca 2012, 18:56 |
|
|
|
Pytales Letko? Ja tez mam Leona, ale osłonę oryginalna (po lekkiej przeróbce). Z miesiąc temu zakladalem osłonę własnie od Leszka w VS z akcesoryjnym wydechem i było OK.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gompka
|
Tytuł: Re: leovince evo2 vs. płyta pod silnik Post: wtorek, 10 kwietnia 2012, 14:19 |
|
|
|
no pisaliśmy, ale nie ma pomysłu, na razie sprzedałem płytę i jeżdżę po czarnym w wolnej chwili poknuję, co by tam od dołu zamontować
|
|
| Na górę |
Offline |
 |