|
| Autor |
Wiadomość |
|
SoD
|
Tytuł: Kto kolwiek widział, kto kolwiek wie? Post: czwartek, 14 sierpnia 2014, 19:59 |
|
|
|
Brakuje takiego tematu na forum na którym można się dowiedzieć kogo to mijaliśmy na trasie... jako, że mieszkam pod Białowieżą to dużo widuje enduraków mniejszych jak i turystycznych. Ostatnio leciał cały konwój... ze trzy 800gs do tego trampki, jakieś duże GS i inne.
Dzisiaj 14 sierpień, czwartek trasa Narewka - Hajnówka, woj. podlaskie godzina około 17:00 dwóch motocyklistów... obładowanych, nie widziałem dokładnie moto, jakieś enduraki jedna chyba DRka która miała tak głośny wydech, że jeszcze przez dobre 10 minut słyszałem go zza lasu.
Ktoś od nas? ;-)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Louis
|
Tytuł: Re: Kto kolwiek widział, kto kolwiek wie? Post: czwartek, 14 sierpnia 2014, 21:50 |
|
|
|
Sod, proszę nie, to mi się kojarzy z forami, które głównie służą do umawiania się na festyny.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |