|
| Autor |
Wiadomość |
|
raszu
|
Tytuł: są tu spedytorzy albo spece od magazynów? Post: środa, 11 marca 2015, 14:11 |
|
|
|
Cześć
Słuchajcie mam kilka tys. metrów kwadratowych powierzchni do magazynowania lub produkcji i nie wiem co z tym zrobić. Stoi i jest. Nieruchomość jest w woj. podlaskim, między Białymstokiem i Augustowem, przy DK67.
Ja się zajmuję zupełnie czymś innym, nic nie produkuję ani nie znam się na powierzchniach magazynowych.
Macie jakiś pomysł co zrobić z taką kubaturą w takiej lokalizacji? Jakieś TIRy na RUS i LV,LT tam ciągną przez tę wioskę sznurami... Nic poza tym.
Może ktoś tu na forum miałby jakiś pomysł...
R.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MADRAFi
|
Tytuł: Re: są tu spedytorzy albo spece od magazynów? Post: środa, 11 marca 2015, 19:10 |
|
Strona WWW: http://crf250l.pl
|
|
Jak nie masz pomyslu to zglos ta powierzchnie do jakiegos posrednika w obrocie nieruchomosciami tego typu. On to sprzeda albo wynajmie, albo przynajmnije wystawi gdzie ktos moze szukac czegos takiego.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |