|
| Autor |
Wiadomość |
|
AdamL
|
Tytuł: Bry z Pru Post: niedziela, 19 kwietnia 2015, 21:46 |
|
|
|
Czołem, nazywam sie Adam i jestem z Pruszkowa. W zeszłym roku doznałem objawienia i zapisałem sie na prawko kat.A. W trakcie kursu nabyłem XL600V - moje pierwsze moto. Teraz po nawinięcia 1kkm wokół komina planuje jakiś dalszy wypad, z Malzonka na plecach. Pochłaniam relacje z m.in. tego forum szukając inspiracji. Dozoba gdzieś na trasie!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
lasooch
|
Tytuł: Re: Bry z Pru Post: niedziela, 19 kwietnia 2015, 22:25 |
|
Strona WWW: http://www.svforum.pl
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
MarioL
|
Tytuł: Re: Bry z Pru Post: wtorek, 21 kwietnia 2015, 15:07 |
|
|
|
Cześć. Objawienia powiadasz? ... opisz tą intrygującą historię :mrgreen: :mrgreen:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
AdamL
|
Tytuł: Bry z Pru Post: wtorek, 21 kwietnia 2015, 21:29 |
|
|
|
Trochę zakolorowalem z tym objawieniem, ale faktycznie decyzja była nagła i niezrozumiała dla większości otoczenia. Nigdy nie rajcowały mnie motory. Jeździłem kiedyś chwile "terenówka 4x4" i nawet miałem pomysł co by Albanię obskoczyć w wakacje. Skończyło sie na planach, a po 3 latach sprzedałem smoka i zapomniałem. To jednak były zalazki adwenczerowego bakcyla;) Minęło pare lat, wesele, kredyt, jedna druga robota. W aktualnej robocie jest kilku gosci który jeżdżą na moto ale nigdy nie było okazji sie zakumplowac. Do zeszłej zimy 3 z nich siedziało zamkniętych w jednym pokoju obok, aż tu któregoś dnia we firmie przebili ścianę za moimi plecami i połączyli nasze pokoje w jeden duży. Od tamtej pory przez 8h dziennie byłem indoktrynowany przez podświadome podsłuchiwanie ich rozmów o dwóch kolkach. Nawet nie wiem kiedy zacząłem googlac rożne dziwne materiały typu "jakie pierwsze moto", "long way round", "przeciwskręt how to" itp. Jak to ludki zobaczyły, indoktrynacja przyjęła bardziej aktywna formę w stylu "dawaj kupuj motonga będziem śmigać!". A ze łatwo mnie namówić to w kwietniu zapisałem sie na prawko i jakoś poleciało.
To sie rozgadalem:)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |