| Autor |
Wiadomość |
|
Puzzel
|
Tytuł: [S] Garmin Montana 650T + uchwyt z zasilaniem do motocykla Post: środa, 16 marca 2016, 20:34 |
|
|
Nawigacja jak w temacie, a więcej szczegółów tutaj: http://allegro.pl/garmin-montana-650t-u ... 46163.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uchwyt ma podłączenie do zasilania. Wgrane mapy Polski i Słowacji z frikart.no i Polski z UMT
Zapraszam do licytacji i odebrania w Wawie
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jac
|
Tytuł: Re: [S] Garmin Montana 650T + uchwyt z zasilaniem do motocyk Post: środa, 16 marca 2016, 21:59 |
|
|
|
Zarejestrowałeś się na Forum, aby pohandlować. Cyce opadają do samej ziemi .
Skąd się biorą takie trole???
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maro71
|
Tytuł: Re: [S] Garmin Montana 650T + uchwyt z zasilaniem do motocyk Post: czwartek, 17 marca 2016, 11:49 |
|
|
|
słoik...to wiadomo :D :D :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
giermo
|
Tytuł: Re: [S] Garmin Montana 650T + uchwyt z zasilaniem do motocyk Post: czwartek, 17 marca 2016, 17:44 |
|
Strona WWW: https://picasaweb.google.com/bbtchelm
|
Cytuj: Zarejestrowałeś się na Forum, aby pohandlować. Cyce opadają do samej ziemi .
Skąd się biorą takie trole???
Cytuj: słoik...to wiadomo :D :D :D
także nie do końca z tym zarejestrowaniem i handlowaniem :roll:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maro71
|
Tytuł: Re: [S] Garmin Montana 650T + uchwyt z zasilaniem do motocyk Post: czwartek, 17 marca 2016, 20:10 |
|
|
|
także ...powitalnia na początek ....i kilka słów o sobie...a nie z butami do domu
więc....słoik :D :D :D :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Puzzel
|
Tytuł: Re: [S] Garmin Montana 650T + uchwyt z zasilaniem do motocyk Post: sobota, 19 marca 2016, 16:32 |
|
|
|
Dzięki za podbijanie ogłoszenia :) Słoiki to cenią.
Podnieście cyce z ziemii i wyluzujcie. Nie reklamuje biznesu tylko sprzedaje używany sprzęt, w chyba nie głupiej cenie, który komuś może sie przyda. Czy to trollowanie? Mało internetu widzieliście ;)
Forum czytam i czerpię, a póki co, nic czego już nie wiecie dodać nie mogłem. Jestem może staroświecki, wole siedzieć cicho, niż spamować bez sensu. Na moją obronę, przeczytałem regulamin po rejestracji i do wszystkich punktów się stosuję. Dopiero dziś doczytałem inny post "dla swieżaków", gdzie admin tłumaczy jacy jesteście wrażliwi na brak przywitania. Poprawię sie, obiecuje.
Jeśli to Wam jakos humor poprawi Moderator może skasować to ogłoszenie żeby pierwszy post był w powitalni. Wybaczycie wtedy?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |