| Autor |
Wiadomość |
|
krzysiek
|
Tytuł: VI Zlot ADVrider - opony Post: poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 16:43 |
|
|
mario33 pisze: Wiecie, oczekiwanie że bez specjalnego zachodu w niedzielę da się zmienić oponę jest nieco wygórowane :mrgreen: Tego nie da się zrobić w żadnej lokalizacji w Polsce. W poniedziąłek to co innego.
Jedyna możliwośc to z kimś się specjalnie umówić - tyle że dla 1 opony może to być trudne.
Proponuję się skrzyknąć gdzieś poza tym wątkiem wśród chętnych i realnie ocenić swoją siłe negocjacyjną ;) No i tak czynię :D 1. krzysiek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Kastorcodex
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 18:03 |
|
|
|
Planowałem zmieniać sam ale jak już się zbiera cała grupa to się społecznie podłączę. Pytanie ile za tę niedzielną okazję policzą bo jak więcej jak 50 za komplet to sam zmieniam.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kabat
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: poniedziałek, 22 sierpnia 2011, 18:20 |
|
|
|
Ja też bym zmieniał, ale tylko tylną, z przodu nie ruszam.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Grzelas
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: wtorek, 23 sierpnia 2011, 19:05 |
|
|
|
Odwiedziłem dzisiaj warsztaty w Zamościu i stwierdzam że raczej problemu z wymiana opon nie będzie. Piątek bez problemu. Ostateczna decyzja jednak co do niedzieli zapadnie w tygodniu zlotu. W obu potencjalnych punktach usłyszałem tą samą odpowiedź że za wcześnie myśleć o niedzieli. :) Oczywiście im więcej maszyn tym lepiej. Koszty: 20 zł w przypadku podejścia z wymontowanym kołem lub ok 40-50 zł w przypadku demontażu i montażu na moto. Proszę chętnych o dopisanie do listy - ja uzgodnię resztę.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
k.miras
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: wtorek, 23 sierpnia 2011, 19:18 |
|
|
|
no nie ADVrajderzy a szukaja wulkanizacji,na miejscu otwieramy browary i moment oponki zmieniamy
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
motoartur
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: wtorek, 23 sierpnia 2011, 23:05 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kabat
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: niedziela, 4 września 2011, 20:26 |
|
|
|
I jak wygląda sprawa ze zmianą opon w niedziele? Jakieś konkrety są? Nie ma szans żebym dojechał ponad 900km na kostce w jedną stronę, muszę ją wziąć na "pake":) i założyć na miejscu. Ile wkońcu osób ma zamiar zmieniać opony? bo temat jakoś umarł
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
achum73
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: niedziela, 4 września 2011, 20:35 |
|
Strona WWW: http://www.maka.com
|
|
pisze sie na zmiane w niedziele...
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Pretor
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: niedziela, 4 września 2011, 22:24 |
|
Strona WWW: http://www.motochallenge.pl
Yahoo Messenger: SKYPE pretor_72
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
achum73
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: niedziela, 4 września 2011, 23:07 |
|
Strona WWW: http://www.maka.com
|
Pretor pisze: ...mimo wszystko zbyt dlugo.... :lol:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
spozo
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: poniedziałek, 5 września 2011, 07:11 |
|
|
achum73 pisze: Pretor pisze: ...mimo wszystko zbyt dlugo.... :lol: Pewnie można tak szybko, ale potrzeba taka specjalną beczkę do położenia koła :mrgreen: :mrgreen: Achum, a jak Ty jedziesz, kiedy i którędy na zlot ?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
mario33
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: poniedziałek, 5 września 2011, 08:47 |
|
|
Czytać ze zrozumieniem... Grzelas pisze: Odwiedziłem dzisiaj warsztaty w Zamościu i stwierdzam że raczej problemu z wymiana opon nie będzie. Piątek bez problemu. Ostateczna decyzja jednak co do niedzieli zapadnie w tygodniu zlotu. W obu potencjalnych punktach usłyszałem tą samą odpowiedź że za wcześnie myśleć o niedzieli. :) Oczywiście im więcej maszyn tym lepiej. Koszty: 20 zł w przypadku podejścia z wymontowanym kołem lub ok 40-50 zł w przypadku demontażu i montażu na moto. Proszę chętnych o dopisanie do listy - ja uzgodnię resztę. Tydzień zlotu to za 2 tygodnie, 'nicht war' ?
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
krzysiek
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: poniedziałek, 5 września 2011, 10:57 |
|
|
Grzelas pisze: Odwiedziłem dzisiaj warsztaty w Zamościu i stwierdzam że raczej problemu z wymiana opon nie będzie. ....... .........Proszę chętnych o dopisanie do listy - ja uzgodnię resztę. Dopiszcie się, to będzie wiadomo ilu chętnych 1 krzysiek
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
kabat
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: poniedziałek, 5 września 2011, 15:10 |
|
|
krzysiek pisze: Grzelas pisze: Odwiedziłem dzisiaj warsztaty w Zamościu i stwierdzam że raczej problemu z wymiana opon nie będzie. ....... .........Proszę chętnych o dopisanie do listy - ja uzgodnię resztę. Dopiszcie się, to będzie wiadomo ilu chętnych 1 krzysiek 2 kabat
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
maro71
|
Tytuł: Re: VI Zlot ADVrider - opony Post: poniedziałek, 5 września 2011, 16:16 |
|
|
kabat pisze: krzysiek pisze: Grzelas pisze: Odwiedziłem dzisiaj warsztaty w Zamościu i stwierdzam że raczej problemu z wymiana opon nie będzie. ....... .........Proszę chętnych o dopisanie do listy - ja uzgodnię resztę. Dopiszcie się, to będzie wiadomo ilu chętnych 1.krzysiek 2.kabat 3.maro71
|
|
| Na górę |
Offline |
 |