|
| Autor |
Wiadomość |
|
mario33
|
Tytuł: Profesjonalne oprogramowanie do geokodowania masowego ? Post: wtorek, 26 stycznia 2016, 11:26 |
|
|
|
Trochę nietypowe zapytanie, ale może ktoś już w tym temacie coś rozkminiał....
Potrzebuję namiaru na pakiety oprogramowania, które potrafi masowo przetwarzać dane geolokalizacyjne, tj:
- wciągać np. z Excela listy punktów: adresy lub ich część (kraj, kod poczt, miejscowość, ulica) i oznaczać współrzędnymi;
- prezentować powyższe na mapie, dobrze byłoby gdyby prowadził analizę lokalizacyjną - na województwa, na powiaty, na gminy, pokrycie powierzchni etc
- analizować zagadnienia odległościowe i transportowe: minimalna odległość między punktami, minimalna odległość od najbliższego punktu z listy, odległość drogowa etc.
Sprawa ma podłoże zawodowe, więc tylko poważne (i czytaj: płatne) rozwiązania
Znalazłem emapa.pl, ale potrzebuję konkurencji i porównania ofert.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Louis
|
Tytuł: Post: środa, 27 stycznia 2016, 08:30 |
|
|
|
Przerażasz mnie Mario ;)
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
gompka
|
Tytuł: Re: Profesjonalne oprogramowanie do geokodowania masowego ? Post: środa, 27 stycznia 2016, 11:14 |
|
|
|
| Na górę |
Offline |
 |