| Autor |
Wiadomość |
|
Tatanka
|
Tytuł: ... Post: piątek, 9 grudnia 2011, 20:08 |
|
|
Tarna pisze: Ciekawe kiedy znajdzie się pierwszy niezadowolony :-) Zawsze niezadowoleni się znajdą :x Ze względu na otrzymane krytyczne uwagi od Kolegów o odmiennej orientacji politycznej temat usuwam. A zainteresowani kawał o zimowej wersji pomnika i tak znajdą w sieci :D
W końcu humor ma nas łączyć a nie dzielić.
Ostatnio zmieniony sobota, 10 grudnia 2011, 18:58 przez Tatanka, łącznie zmieniany 12 razy.
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
esi
|
Tytuł: Re: ... Post: piątek, 9 grudnia 2011, 20:14 |
|
|
|
Czy juz mozna powiedziec ze to byl suchar? :D
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
dudopl
|
Tytuł: Re: ... Post: piątek, 9 grudnia 2011, 20:18 |
|
Strona WWW: http://www.endurovoyager.com
|
Tatanka pisze: Do prezesa Jarosława zgłosiło się kilku młodych ludzi w harcerskich strojach. - Przychodzimy z propozycją - zaczął najwyższy z grupy. - O co chodzi? - Chcemy postawić pomnik Panu śp. Prezydentowi przed Pałacem, który stanie w miejscu, gdzie nasi koledzy postawili krzyż zaraz po katastrofie. Co pan na to? - Dobrze wiecie, że ja jestem za od samego początku! - Wiemy i dlatego przychodzimy tutaj bezpośrednio do pana. - Tylko, że władze miasta nie są przychylne na tą lokalizację! - Nam pozwolą - dorzucił drugi z grupy - mamy swoje sposoby! - Na kiedy planujecie zakończenie prac? - Do końca roku powinien stanąć! - Jakiej wielkości będzie mój śp. brat? - Wszystko zależy do tego, jak obfite opady śniegu będą przed Bożym Narodzeniem w stolicy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Grubo, grubo!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Tarna
|
Tytuł: Re: ... Post: piątek, 9 grudnia 2011, 22:55 |
|
Strona WWW: http://www.tarna.pl
|
|
Ciekawe kiedy znajdzie się pierwszy niezadowolony :-)
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Igor
|
Tytuł: Re: ... Post: piątek, 9 grudnia 2011, 23:22 |
|
|
Tarna pisze: Ciekawe kiedy znajdzie się pierwszy niezadowolony :-) Z wyglądu śnieżnej figury :lol: ? :twisted:
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
keram
|
Tytuł: Re: ... Post: sobota, 10 grudnia 2011, 01:19 |
|
|
|
......
Może już Ktoś zadał ten temat.. Jeśli był.. to przepraszam.. nie bywam tak tu często W każdym razie: wyczytane w necie..
.......... Do gabinetu Putina wchodzi Angela.. nie umówiona.. ale zawsze może wejść. Putin wściekły rzuca czym popadnie i klnie jak rosyjski żołdak.. Angela pyta .. co się stało?? Putin.. to wszystko przez te strefy czasowe.. musimy coś z tym zrobić.. to ważniejsze niż te Wasze euro.. Co się stało pyta Endżi..
Ano.. mówi Putin.. dzwonię do pierwszego sekretarza partii w Chinach, z życzeniami urodzinowymi... a oni mi mówią że to było wczoraj.. Jestem wściekły.. Po tym dzwonię do Warszawy z kondolencjami po wypadku samolotu.... A ci z Warszawy... mówią że samolot jeszcze nie wystartował...
No jak tu żyć??
To wszystko wina stref czasowych.. ..........
Kiedyś to już słyszałem... a miało się zmienić na lepsze..
|
|
| Na górę |
Offline |
 |
|
Jaqb z Kaszub
|
Tytuł: Re: ... Post: sobota, 10 grudnia 2011, 09:31 |
|
|
Tarna pisze: Ciekawe kiedy znajdzie się pierwszy niezadowolony :-) Pierwszy!!
|
|
| Na górę |
Offline |
 |